Tervetuloa sivuillemme!

 

Täältä tullaan Hämeenlinna! Liikkuva korjaamomme on the foad.

Syyskampanjat käynnissä:

UU9.2017

 

ss4

 

Huoltomainos_3.17

35 vuotta asiantuntevaa Valtra huolto- ja varaosapalvelua, sekä teknistä kaupaa

 

Konekoski Oy on 1980 perustettu perheyritys. Yhtiön toimiala on kotimaisten Valtra ja Valmet traktoreiden huolto- ja varaosapalvelut, sekä maatalous-, maanrakennus- ja kiinteistökoneiden varaosien, työlaitteiden, tarvikkeiden ja kulutusosien myynti. Yrityksellä on myös IKH työkalu- ja varaosamyymälä Forssassa. Yrityksellä on toimipisteet Forssassa ja Loimaalla.Huoltoasioissa palvelemme myös Huittisten ja Turun alueilla hyvin varustetuilla huoltoautoilla.

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Tänä keväänä aloitimme uutena palveluna moottorioptimoinnit. Optimointeja teemme traktoreihin, työkoneisiin, sekä henkilö-ja pakettiautoihin. Optimoinnilla saat ajoneuvoosi enemmän tehoa, enemmän väääntöä ja parempaa polttoainetaloudellisuutta. Optimoinnilla vältyt parhaissa tapauksissa kalliilta koneinvestoinnilta.

Tuotamme ja markkinoimme korkealaatuisia jälkimarkkinointipalveluja omalle toimialallemme. Panostamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja toimittajiemme kanssa vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisesti tuotteidemme sekä palvelujemme jatkuvaan parantamiseen. Tässä työssä suurin voimavaramme on suhteemme asiakkaisiimme ja heidän asiantuntemukseensa.


22.6.2016 - Verkkokauppa uutisia

Verkkokauppamme suosio on yllättänyt positiivisesti, mutta aiheuttanut meille samalla pienen ongelman. Kyselyitä ja tilauksia on tullut niin paljon, että tuotelisäykset sivuille ovat jääneet resurssipulan vuoksi pahasti kesken. Asia tullaan korjaamaan lähiaikoina.

1.4.2016 - Verkkokauppa avattu!

Verkkokauppamme on avattu tänään! Kauppamme on täysin uudella palvelukonseptilla toimiva verkkokauppa. Valmiit tuotteet, jotka olemme kauppaan lisänneet ovat ovat vain "pinta raapaisu" yrityksen varastossa olevasta tuotevalikoimasta. Verkkokauppamme uusi toimintakonsepti perustuu asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakas kertoo meillle tarpeensa ja me luomme tarpeita vastaavat tuotteet verkkokauppaamme. Kyse on siis asiakkaan näkökulmasta  räätälöidystä palvelusta. Asiakkaillamme on tärkeä rooli tästä eteenpäin verkkokauppamme tuotevalikoiman rakentamisessa. Mikäli et siis löydä kaupastamme etsimääsi tuotetta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme forssa@konekoski.fi, kerro meille traktorisi malli, vuosimalli ja valmistusnumero sekä tarvitsemasi osan/osien tarve . Mikäli varaosa löytyy varastostamme lisäämme sen 1-2 arkipäviän kuluessa verkkokauppaamme. Muussa tapauksessa tilaamme asiakkaalle tarvittavat osat ja lisäämme ne kauppaan tuotteet saatuamme.  Verkkokauppamme on siis räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi. Verkkokaupan myötä yrityksemme 35-vuoden aikana kertynyt kokemus Valmet ja Valtra traktoreiden varaosa- ja huoltopalveluista on nyt teidän kaikkien käytössä. Mukavia ostoshetkiä kaupassamme!