38-Vuotta asiantuntevaa Valtra huolto- ja varaosapalvelua ja teknistä kauppaa

 

 

14.2.2018   

Nyt vähän käytettyjä ja uudenveroisia pinontavaunuja edullisesti omasta käytöstä. Huom nostokorkeus ja -voima!                                                      Pinontavaunut_netti4                                 

4.1.2018:

VALTRA JA VALMET HUOLTOPALVELUMME TARJOAA:

Suuren suosion saanut liikkuva korjaamomme on ollut nyt käytössänne syyskuusta 2017 alkaen. Siitä asti se on ollut tienpäällä lähes tauotta. Tehty on lukemattomia töitä aina öljynvaihdoista isoihin vaihdelaatikko remontteihin. iSO KIITOS KAIKILLE ASIAKKAILLE!

Kiitokseksi päätimme tarjota teille tammi-helmikuun aikana tilattuihin talvikampanjahuoltoihin matkat veloituksetta. Matkakampanjaa sovelletaan myös asiakkaan luona tehtäviin isompiin korjaustöihin tapaus kohtaisesti mahdollisuuksien mukaan. Aina kannattaa kysyä!

 

 

Huoltokampanja_1.18                                                   

38 vuotta asiantuntevaa Valtra huolto- ja varaosapalvelua, sekä teknistä kaupaa

 

Konekoski Oy on 1980 perustettu perheyritys. Yhtiön toimiala on kotimaisten Valtra ja Valmet traktoreiden huolto- ja varaosapalvelut, sekä maatalous-, maanrakennus- ja kiinteistökoneiden varaosien, työlaitteiden, tarvikkeiden ja kulutusosien myynti. Yrityksellä on myös IKH työkalu- ja varaosamyymälä Forssassa. Yrityksellä on toimipisteet Forssassa ja Loimaalla.Huoltoasioissa palvelemme myös Huittisten, Turun ja Hämeenlinnan alueilla, sekä nyt koko Etelä-Suomessa uudella täyden korjaamovarustuksen kattavalla liikkuvalla korjaamollamme.

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Optimointeja teemme traktoreihin, työkoneisiin, sekä henkilö-ja pakettiautoihin. Optimoinnilla saat ajoneuvoosi enemmän tehoa, enemmän väääntöä ja parempaa polttoainetaloudellisuutta. Optimoinnilla vältyt parhaissa tapauksissa kalliilta koneinvestoinnilta.

Tuotamme ja markkinoimme korkealaatuisia jälkimarkkinointipalveluja omalle toimialallemme. Panostamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja toimittajiemme kanssa vastuuntuntoisesti ja pitkäjänteisesti tuotteidemme sekä palvelujemme jatkuvaan parantamiseen. Tässä työssä suurin voimavaramme on suhteemme asiakkaisiimme ja heidän asiantuntemukseensa.